Rijtak neemt de EIWIT CHAMP publieksprijs mee naar huis

Rijtak neemt de EIWIT CHAMP publieksprijs mee naar huis

"Rijtak is een familiebedrijf dat al jaar en dag tomaten en paprika’s kweekt in Sint-Katelijne-Waver. Tot zoon Jannes zijn hart verloor aan Spirulina. Deze microscopisch kleine alg kan gekweekt worden in een gesloten circuit op basis van water en CO2. Sprirulinapoeder bevat tot 60% eiwitten, omega3 en omega6, en is rijk aan vitaminen en mineralen. De familie zet nu ook in op deze innovatieve teelt en wil met deze superfood van Vlaamse bodem een steentje bijdragen aan de eiwitshift." - nextfoodchain.be

Een moment van trots en vreugde

Wij kunnen met veel trots delen dat de publieksprijs van het Eiwit Festival 2023 van ons is! Dit door onze innovatieve productie van Spirulina. Het winnen van de publieksprijs bevestigd dat onze inspanning om gezonde en duurzame voedingssupplementen te bieden, worden gewaardeerd.EIWIT festival - publieksprijs

Wat is het Eiwit Festival?

Het Eiwit Festival is een initiatief van Next Food Chain en Mosquito In The Room dat de nadruk legt op de noodzaak van milieuvriendelijke eiwitbronnen. Met onze Spirulina teelt willen we de focus leggen op duurzame praktijken en zo ons steentje bijdragen.

 

Dank aan Onze Supporters

Dankzij de talrijke publieksstemmen en de steun van onze klanten die geloven in onze missie, hebben we deze prijs op onze naam kunnen zetten.

Terug naar blog
  • Microalgen als voedsel van de toekomst: "Gezond, nu aan de slag met vormen, kleuren en smaken"

    Microalgen als voedsel van de toekomst: "Gezond...

    Microalgen bieden heel wat opties om een belangrijke rol te gaan spelen in onze voeding van de toekomst. Met de voetafdruk en de voedingswaarde zit het alvast goed, nu komt...

    Microalgen als voedsel van de toekomst: "Gezond...

    Microalgen bieden heel wat opties om een belangrijke rol te gaan spelen in onze voeding van de toekomst. Met de voetafdruk en de voedingswaarde zit het alvast goed, nu komt...

  • Microalgen zijn de voedselbron van de toekomst

    Microalgen zijn de voedselbron van de toekomst

    Terwijl de wereldbevolking naar verwachting zal stijgen naar 9,3 miljard mensen tegen 2050, zoeken wetenschappers naar duurzame, gezonde voedselbronnen die ons kunnen helpen deze groei te ondersteunen zonder verdere schade...

    Microalgen zijn de voedselbron van de toekomst

    Terwijl de wereldbevolking naar verwachting zal stijgen naar 9,3 miljard mensen tegen 2050, zoeken wetenschappers naar duurzame, gezonde voedselbronnen die ons kunnen helpen deze groei te ondersteunen zonder verdere schade...

  • Wat zijn Microalgen en Wat is hun Impact?

    Wat zijn Microalgen en Wat is hun Impact?

    Wat zijn microalgen? Microalgen zijn microscopisch kleine algen die behoren tot de groep van eencellige organismen. Ze gedijen in waterige omgevingen, variërend van zoetwaterbronnen tot oceanen, en hebben een buitengewoon...

    Wat zijn Microalgen en Wat is hun Impact?

    Wat zijn microalgen? Microalgen zijn microscopisch kleine algen die behoren tot de groep van eencellige organismen. Ze gedijen in waterige omgevingen, variërend van zoetwaterbronnen tot oceanen, en hebben een buitengewoon...

1 van 3