Rijtak neemt de EIWIT CHAMP publieksprijs mee naar huis

Rijtak neemt de EIWIT CHAMP publieksprijs mee naar huis

"Rijtak is een familiebedrijf dat al jaar en dag tomaten en paprika’s kweekt in Sint-Katelijne-Waver. Tot zoon Jannes zijn hart verloor aan Spirulina. Deze microscopisch kleine alg kan gekweekt worden in een gesloten circuit op basis van water en CO2. Sprirulinapoeder bevat tot 60% eiwitten, omega3 en omega6, en is rijk aan vitaminen en mineralen. De familie zet nu ook in op deze innovatieve teelt en wil met deze superfood van Vlaamse bodem een steentje bijdragen aan de eiwitshift." - nextfoodchain.be

Een moment van trots en vreugde

Wij kunnen met veel trots delen dat de publieksprijs van het Eiwit Festival 2023 van ons is! Dit door onze innovatieve productie van Spirulina. Het winnen van de publieksprijs bevestigd dat onze inspanning om gezonde en duurzame voedingssupplementen te bieden, worden gewaardeerd.EIWIT festival - publieksprijs

Wat is het Eiwit Festival?

Het Eiwit Festival is een initiatief van Next Food Chain en Mosquito In The Room dat de nadruk legt op de noodzaak van milieuvriendelijke eiwitbronnen. Met onze Spirulina teelt willen we de focus leggen op duurzame praktijken en zo ons steentje bijdragen.

 

Dank aan Onze Supporters

Dankzij de talrijke publieksstemmen en de steun van onze klanten die geloven in onze missie, hebben we deze prijs op onze naam kunnen zetten.


Terug naar blog
  • Vet verbranden, immuunsysteem stimuleren en een ultieme bron van eiwitten: is dit populaire supplement echt een wondermiddel?

    Vet verbranden, immuunsysteem stimuleren en een...

    Eva Mignon doet in HLN een interview met Diëtist en voedingswetenschapper Michaël Sels (UZA) over Spirulina, de voordelen ervan en waarom het vandaag zoveel aandacht krijgt. Zeker het lezen waard....

    Vet verbranden, immuunsysteem stimuleren en een...

    Eva Mignon doet in HLN een interview met Diëtist en voedingswetenschapper Michaël Sels (UZA) over Spirulina, de voordelen ervan en waarom het vandaag zoveel aandacht krijgt. Zeker het lezen waard....

  • “Microalgen zijn de eiwitbronnen van de toekomst”

    “Microalgen zijn de eiwitbronnen van de toekomst”

    Jannes Vertommen plaatste drie jaar geleden een installatie om microalgen te kweken in de tomatenserre van zijn ouders in Sint-Katelijne-Waver. Om daar plaats voor te maken offerde zijn vader Mark...

    “Microalgen zijn de eiwitbronnen van de toekomst”

    Jannes Vertommen plaatste drie jaar geleden een installatie om microalgen te kweken in de tomatenserre van zijn ouders in Sint-Katelijne-Waver. Om daar plaats voor te maken offerde zijn vader Mark...

  • Spirulina kweken is een kunst!

    Spirulina kweken is een kunst!

    De productie van algen, met name Spirulina, is een zorgvuldig proces dat precisie en controle vereist. Spirulina is een voedzaam superfood dat bekend staat om zijn hoge gehalte aan eiwitten,...

    Spirulina kweken is een kunst!

    De productie van algen, met name Spirulina, is een zorgvuldig proces dat precisie en controle vereist. Spirulina is een voedzaam superfood dat bekend staat om zijn hoge gehalte aan eiwitten,...

1 van 3