Traditionele pasta met een unieke toevoeging van Spirulina

Traditionele pasta met een unieke toevoeging van Spirulina

Ontdek de unieke combinatie van traditionele pasta met de voedzame kracht van Spirulina. Dit eenvoudige recept voor drie personen is een perfecte manier om een gezonde twist aan je maaltijden toe te voegen.

Ingrediënten

Voor 3 personen.

  • 300 gr bloem
  • 6 gr spirulina (ongeveer een afgestreken soeplepel)
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 snuifje zout

Bereidingswijze

  1. Meng de bloem met spirulina en maak een kuiltje voor de eieren.
  2. Klop de eieren los, voeg olijfolie en zout toe.
  3. Meng geleidelijk de bloem erdoor. Kneed met je handen tot een consistent deeg.
  4. Laat het deeg rusten, rol het daarna uit tot een dunne lap.
  5. Vouw het deeg en snijd in reepjes van 0,5 cm.
  6. Kook de pasta in gezouten water tot al dente, ongeveer 3-6 minuten.

Geniet van de rijke voedingswaarde en heerlijke smaak van Spirulina pasta. Dit recept is niet alleen voedzaam maar ook verrassend eenvoudig te bereiden. Een perfecte manier om gezondheid en smaak te combineren in één gerecht.

Laat het smaken!

Retour au blog
  • Microalgen als voedsel van de toekomst: "Gezond, nu aan de slag met vormen, kleuren en smaken"

    Microalgen als voedsel van de toekomst: "Gezond...

    Microalgen bieden heel wat opties om een belangrijke rol te gaan spelen in onze voeding van de toekomst. Met de voetafdruk en de voedingswaarde zit het alvast goed, nu komt...

    Microalgen als voedsel van de toekomst: "Gezond...

    Microalgen bieden heel wat opties om een belangrijke rol te gaan spelen in onze voeding van de toekomst. Met de voetafdruk en de voedingswaarde zit het alvast goed, nu komt...

  • Microalgen zijn de voedselbron van de toekomst

    Microalgen zijn de voedselbron van de toekomst

    Terwijl de wereldbevolking naar verwachting zal stijgen naar 9,3 miljard mensen tegen 2050, zoeken wetenschappers naar duurzame, gezonde voedselbronnen die ons kunnen helpen deze groei te ondersteunen zonder verdere schade...

    Microalgen zijn de voedselbron van de toekomst

    Terwijl de wereldbevolking naar verwachting zal stijgen naar 9,3 miljard mensen tegen 2050, zoeken wetenschappers naar duurzame, gezonde voedselbronnen die ons kunnen helpen deze groei te ondersteunen zonder verdere schade...

  • Wat zijn Microalgen en Wat is hun Impact?

    Que sont les microalgues et quel est leur impact ?

    Que sont les microalgues? Les microalgues sont des algues microscopiques appartenant au groupe des organismes unicellulaires. Ils prospèrent dans les environnements aqueux allant des sources d’eau douce aux océans et...

    Que sont les microalgues et quel est leur impact ?

    Que sont les microalgues? Les microalgues sont des algues microscopiques appartenant au groupe des organismes unicellulaires. Ils prospèrent dans les environnements aqueux allant des sources d’eau douce aux océans et...

1 de 3