Traditionele pasta met een unieke toevoeging van Spirulina

Traditionele pasta met een unieke toevoeging van Spirulina

Ontdek de unieke combinatie van traditionele pasta met de voedzame kracht van Spirulina. Dit eenvoudige recept voor drie personen is een perfecte manier om een gezonde twist aan je maaltijden toe te voegen.

Ingrediënten

Voor 3 personen.

  • 300 gr bloem
  • 6 gr spirulina (ongeveer een afgestreken soeplepel)
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 snuifje zout

Bereidingswijze

  1. Meng de bloem met spirulina en maak een kuiltje voor de eieren.
  2. Klop de eieren los, voeg olijfolie en zout toe.
  3. Meng geleidelijk de bloem erdoor. Kneed met je handen tot een consistent deeg.
  4. Laat het deeg rusten, rol het daarna uit tot een dunne lap.
  5. Vouw het deeg en snijd in reepjes van 0,5 cm.
  6. Kook de pasta in gezouten water tot al dente, ongeveer 3-6 minuten.

Geniet van de rijke voedingswaarde en heerlijke smaak van Spirulina pasta. Dit recept is niet alleen voedzaam maar ook verrassend eenvoudig te bereiden. Een perfecte manier om gezondheid en smaak te combineren in één gerecht.

Laat het smaken!




Retour au blog
  • Vet verbranden, immuunsysteem stimuleren en een ultieme bron van eiwitten: is dit populaire supplement echt een wondermiddel?

    Vet verbranden, immuunsysteem stimuleren en een...

    Eva Mignon doet in HLN een interview met Diëtist en voedingswetenschapper Michaël Sels (UZA) over Spirulina, de voordelen ervan en waarom het vandaag zoveel aandacht krijgt. Zeker het lezen waard....

    Vet verbranden, immuunsysteem stimuleren en een...

    Eva Mignon doet in HLN een interview met Diëtist en voedingswetenschapper Michaël Sels (UZA) over Spirulina, de voordelen ervan en waarom het vandaag zoveel aandacht krijgt. Zeker het lezen waard....

  • “Microalgen zijn de eiwitbronnen van de toekomst”

    “Microalgen zijn de eiwitbronnen van de toekomst”

    Jannes Vertommen plaatste drie jaar geleden een installatie om microalgen te kweken in de tomatenserre van zijn ouders in Sint-Katelijne-Waver. Om daar plaats voor te maken offerde zijn vader Mark...

    “Microalgen zijn de eiwitbronnen van de toekomst”

    Jannes Vertommen plaatste drie jaar geleden een installatie om microalgen te kweken in de tomatenserre van zijn ouders in Sint-Katelijne-Waver. Om daar plaats voor te maken offerde zijn vader Mark...

  • Spirulina kweken is een kunst!

    Spirulina kweken is een kunst!

    De productie van algen, met name Spirulina, is een zorgvuldig proces dat precisie en controle vereist. Spirulina is een voedzaam superfood dat bekend staat om zijn hoge gehalte aan eiwitten,...

    Spirulina kweken is een kunst!

    De productie van algen, met name Spirulina, is een zorgvuldig proces dat precisie en controle vereist. Spirulina is een voedzaam superfood dat bekend staat om zijn hoge gehalte aan eiwitten,...

1 de 3